2017. július 9., vasárnap

Eltelt fél év

Július 3-án Luca fél éves lett. :)

Csodálatos kislány és leírhatatlanul szeretem és a mindenem, ahogyan Gergőnek is.
Együtt vagyunk már Németországban és végre családként élhetünk.

Gyorsan fejlődik és igazi csajszi. Izeg-mozog, sikongat és nagyokat kacag. Nagyon jó étvágyú és vidám baba. Nő, mint a gomba. :)

Azért az elmúlt 6 hónapban voltak nagyon rossz napok is persze, mert nem minden fenékig tejfel, ahogy szokták mondani. A legnehezebb az volt, hogy Gergő idekint volt én meg otthon a kicsivel.
Emberi kapcsolataim száma leredukálódott szinte a nullára, így a kislányom tette ki minden percemet, de így bele gondolva ez volt a legjobb. Nem fogok máshoz igazodni egy pici gyerkőccel és nem könyörgök azért sem, hogy látogassanak meg minket vagy hogy beszélgetni kelljen velem.

Valljuk be, egy anyuka élete teljesen megváltozik, ha megszületik a babája. Csak róla tud beszélni többek között, hiszen a nap 24 órájában együtt vannak és bizony egyeseknek ez nem tetszik, mert már nem érdekes.

Így persze én is megváltoztam, de ez így van jól. Jól érzem magam a családommal és kívánom mindenkinek, hogy élje át ezt az érzést!!!! :) :) :)Nem tudom, hogy mikor jutok újra ide, de sokszor ölelek mindenkit és ne haragudjatok, hogy nem követlek titeket. Apránként majd igyekszem jelen lenni!! :) :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon kis cuki és nagyon hasonlít rád! Örülök, hogy jelentkeztél és annak is, hogy végre együtt vagytok. Szép nyarat. :)

    VálaszTörlés