2016. szeptember 22., csütörtök

Fotók az esküvői vacsoráról

Az esküvőnk utáni családi vacsora képeit láthatjátok 

Ezt a képet azért mutatom meg, mert története van. Az esküvő előtt Gergő kèrdezte, hogy szeretnék-e kísèrő gyűrűt? Mondtam neki, hogy igen, majd annyiba maradtunk, hogy a nagy készülődés közepette szakítunk időt arra, hogy keressünk egyet. Végül elmaradt, nem volt rá se idő, se pedig lehetőség.
Ahogy elkezdődött az esküvői ceremónia, bevonultunk kèzenfogva,  a vendégek már mind vártak ránk, majd Gergő egyszer csak elővette a zsebéből ezt a kis köves gyűrűt és felhúzta az ujjamra.  A szavam elakadt és csak néztem. Az anyakönyvezető persze mondta a szövegét de én már akkor, ott pityeregtem! 11 év után is tud nekem meglepetést okozni. Egyszerűen csak néztem a gyűrűt és teljesen elolvadtam. A fogadalmamat persze nem tudtam szépen elmondani, mert sírtam közben! A boldogságtól, hogy a felesége lehetek, hogy összekötöm vele hivatalosan is az èletem! Fantasztikus èrzés volt és imádtam minden másodpercét! Leírhatatlan!!!!


Ezen a képen pont a gyűrűt csodálom a háttèrben, míg Gergő tanuja, a bátyja aláírja a papírt :)Most jöjjenek a képek


Éljen az ifjú pár :)

A húslevest/hideg gyümölcslevest ilyen fatálak követték

Hármasban

Felül Kongó torta volt, alul pedig gyümölcsös-joghurtos

A legelső kóstoló


A beol.hu cikke

( A Gyulai Hírlapban és a Békés Megyei Hírlapban is benne voltunk. Mind a két újság el lett rakva emlékbe!)

 Készülnek a köszönőajándékok


Ezt meg a móka kedvéért :)
Egy kis segítség a fodrásznak. Előre kivasalta Gabi a hajam és itt félig kész már 

Természetesen több kép készült, a családtagokról is van bőven, de őket nem feltétlenül szeretném "kirakatba" helyezni! :) :)