2016. augusztus 23., kedd

Férjhez mentem

"Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk." 
-Hemingway-

Augusztus 19-én, pénteken délután 14:00-kor kimondtuk a boldogító igent a gyulai polgármesteri hivatal kistermében a legközelebbi hozzátartozóink jelenlétében, majd eltöltöttünk egy nagyon kellemes délutánt velük a pósteleki Mókuscsárdában.

Az egész nap annyira gyorsan eltelt, hogy itt ülök a nappalinkban és nézegetem azt a pár képet, amit kattintottunk. A rendes fotózás eredményére még várni kell egy kicsit, de majd fel fogom őket tenni.

Olyan furcsa és szokatlan. Tarsoly- Kovács Anikó.

Nem is tudom, mit írjak. Azt se tudom pontosan még, hogy mi érzek. Kell egy pár nap, mire felfogjuk szerintem. Sajnos vasárnap már vissza is kellett utaznunk Németországba, így talán egy kicsit ez is befolyásolja a dolgokat, de egy biztos, 11 év után elvett feleségül, hozzámentem és családot alapítunk. Most kicsit pityergek, de nekem most szabad, jó? :)

Addig is mutatok pár képet, hogy milyen "nagy" már a pocim! :)

20 hetes kismama
A kis piszkom tudja, hogy róla van szó, mert nagyon megy odabent a hancúr most! <3
Most kicsit meg is viccelt minket a kis nyuszifül, mert a 20 hetes genetikai ultrahang előtt ő úgy döntött, hogy dob egy popsit és befordult a pocikájára, így az orvosom nem látta 100%-osan a 4 kamrát a kis szívénél.
1-én megyek újra orvoshoz, de nem baj, mert újra láthatom!!! Imádom, ahogy mozgolódik és kalimpál!!!! <3 <3 

Amint kész lesznek a képek, jelentkezem újra!! :)