2016. november 7., hétfő

Bejelentkezem

Itt ülök a monitor előtt és azon agyalok, hogy milyen címet adjak a bejegyzésemnek.
Aztán meg azon gondolkozom, hogy mivel is kezdjem a beszámolómat.
Nem akarom állandóan babás. Lucás, kismamás dolgokkal elárasztani a blogom, de jelen esetben ezeken kívül nem nagyon tudok mit írni, meg őszintén megvallva más nagyon nem is érdekel! :) Ez teszi ki a mindennapjaimat.

Betöltöttem a 30. hetet. 

Múlthéten voltam orvosnál is, kaptam képet/videót Luciról.

1500 g körül mozgott akkor és azt mondta a doki, január elsejétől már lehet ám számítani az érkezésére.
Meg van rövidülve a méhnyakam, emiatt feküdnöm kell nagyon sokat, még többet, mint eddig.
6 kilót híztam idáig, emiatt nyugodt vagyok teljes mértékben. Nem sok és ez így nekem tökéletes.
Jövőhéten megyek a kötelező ultrahangra, addigra már 2 kiló is lehet a kishölgy! :)

Gergő itthon volt a múlthéten. Annyira vártam már haza, hogy azt el se tudom mondani. Több, mint egy hetet velünk volt, a családjával. Olyan jó érzés ezt így leírva is látni. Család vagyunk. :)

Jó sok intéznivalónk volt és a hosszú hétvége miatt csak 3 nap állt a rendelkezésünkre a hivatalos dolgokat elintézni. Legfőképpen neki kellett papírokat intézni a külföldi adóbevallásához.

Megvásároltunk majdnem mindent a kislányunknak is. A matraca a napokban megérkezik elvileg és pár dolog hiányzik már csak, mint pl. légzésfigyelő.
Gergő meghozta a babakocsinkat is, mert kint lett megrendelve. Abc Desing Turbo 6s lett végül, fekete-fehér színben, piros és szürke krokodilos mintával.
Hát, imádnivaló és nagyon tetszik.
3in1-ben vagyis benne van a bébihordó, mózeskosár és a sportrész is.
Nagyon durva azért, hogy itthon mennyibe került volna mindez. Sőőt, itthon nincs is 3in1 csak 2in1, vagyis a bébihordozót külön kell megvásárolni adapterrel együtt. Így. hogy kintről lett megrendelve majdnem 80 000 ft-tal volt olcsóbb. Eszeveszett pénz van a kisbabákban, terhességben.
Ha mindent megvettem volna, ami a kelengyelistákon rajta van...
A nővérem rengeteget segít ebben, de akinek nincs segítsége, az bele esik abba a hibába, hogy nagyon sok felesleges dolgot fog megvásárolni!!

Apukám a szobánkat is kifestette a múlthéten. Nagyon szép zöld lett. Anyukám választotta, mert azért csak az ő házuk és mi csak ideiglenesen leszünk ott majd, az elején. Apránként berendezkedünk, felállítjuk a kiságyat, kimossuk, kivasaljuk a kis ruhákat, stb.

Múlthéten szombaton a nővéreméknél ünnepelt a család, mert Zsomborunk 2 éves nagy legény lett! :)Most újra egyedül vagyok, Gergő tegnap visszautazott. Jelen pillanatban senkit nem tudok elviselni, sőt még saját magamat sem nagyon, azt hiszem.
Fura az időjárás is, délelőtt émelyegtem rendesen. Szerencsére elmúlt. Tervezek egy kis sétát a szomszéd utcába a boltig, ha jól esik. Friss levegő kell, meg ennyi mozgás megengedett. 

Elő van készítve a gyöngyös dobozom, a színezők, könyvek, német füzet...de egyelőre úgy érzem, minden ott is marad, ahol most van. Nincs sok kedvem semmihez és erőltetni meg nem akarom. Most kicsit rossz, hogy Gergő eltűnt mellőlem, de 2 és fél hét múlva talán haza tud jönni egy hosszú hétvégére, ha minden jól megy. Mennyivel jobban hangzik, mint a múltkori 6 hét...

Most chilis babot ennék, vagy kukoricasalátát...még jó, hogy nem vagyok egy hisztizsák és nem toporzékolok, amikor megkívánok valamit. Mondjuk, nem is nagyon vagyok kívánós. :) 

Keresek valami ennivalót! 

Legyen szép napotok! :)


6 megjegyzés:

 1. Aranyos pocid van, de ezt azt hiszem, már többször leírtam, mint kellene. :)
  Azért legyen neked is szép napod!!! :) <3

  VálaszTörlés
 2. Szép vagy! Én nagyon hisztis voltam a vége fele már, szóval tudom miről beszélsz. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) Nem mondom, hogy néha nem kap el engem is a gépszíj, de még kopp kopp kopp, egész nyugodt vagyok! :)

   Törlés
 3. Pancsi Te csodaszép kis anyuka vagy!)

  VálaszTörlés