2016. szeptember 21., szerda

Mindennapjaim

Jelenleg pihenő üzemmódban vagyok. Fekszek az ágyon, a tv-ben az Agymenők című sorozat megy a Comedy Centralon, amit már láttam tegnap. Ismétlés. Sheldon éppen szerelmet vall Amy-nek...

Furcsa érzés, hogy itthon vagyok, Gyulán. Ugyanis úgy döntöttünk, hogy én már nem utazom vissza külföldre. A kórház miatt jobbnak láttuk, ha már maradok és pihenek.
Így Gergő vasárnap visszautazott. :( :(

Furcsa az is, hogy van tv, mert kint nincs. Mindent laptop-ról néztünk. Híradókat, filmeket, sorozatokat, így annyira talán nem is tűnt fel a televízió hiánya.

Furcsa egy kicsit ez függetlenség is, hogy ha szükséges,akkor megyek a városba és intézem a dolgom.

Viszont vagy a városba mászkálok és utána pihenek vagy itthon aktívkodok és utána pihenek. Az egész napos jövés-menés nem megy.
Így például hétfőn itthon maradtam, kipakoltam a fiókjainkat, kiselejteztem a régi papírjainkat, a felesleges lomokat összegyűjtöttem, rendet raktam.

Tegnap a nővéremmel és Zsomborral a Csigakertben gesztenyét gyűjtöttünk meg közben készítettem pár képet a kicsiről.

Így "nyomtam" tegnap

Utána kaptam zselés lakkozást a körmeimre, mert még mindig a menyasszonyi volt fent, amit itt szeretnék megmutatni:


Most piros lett, a két gyűrűsujjam pedig hologrammos poros. 

Kicsit nőnek érzem magam tőle. Jó ránézni a kezeimre, mert eddig nem lehetett semmi sem a körmeimen. Egy takarítónőnek nem valami előnyös, de így, hogy már nincs munka...

Hazafele Gabi elkísért a boltba, mert venni szerettem volna jó pár dolgot. Zsepit, tisztítószereket, mert a fürdőszobát tervezem kitakarítani. 

Mire hazaértem, addigra egy csomag várt itthon. Dóri barátnőm küldte. Készített Lucának egy babanaplót. Annyira egyedi és különleges lett, hogy elakadt a szavam tőle. Már vagy tízszer biztos, hogy átlapoztam, átolvastam. Nagyon interaktív, szinezős, irogatós és Apának is van benne feladat. 
Készített róla egy bejegyzést is, amit itt linkelek nektek: Legszebb és legegyedibb babanapló Lucámnak
Minden egyes lapot ő készített, rajzolt, ragasztott.  Este skype-on megmutattam Gergőnek, borzasztóan tetszett neki is. 
Olyan nagyon tetszik és imádom, hogy félek bármit is kitölteni, kiszínezni, mert azon izgulok, hogy elrontom. :)

Így örültünk neki


Ma itthon voltam, kipakoltam a ruhásszekrényünket. Összegyűjtöttem a régi ruhákat, portalanítottam. 

Holnap még van mit pakolni, rendszerezni. Ott a fürdő is még ugyi, szóval egy pár napra még biztos van teendőm, de hogy utána mi lesz?! 
Tény, nagyon sokat pihenek, fekszek. 

Lassan Luci szobáját is el kellene kezdeni rendbe rakni, előkészíteni. Egy pár dolgot már vásároltam neki, illetve nagyon sokmindent kaptunk már. 

Utoljára ezeket vásároltam


Most pedig éppen szétrúgja a pocakomat. Imádom, ahogy ficánkol.

Szóval, ezek vannak nálam mostanság. :)

Nagyon hiányzik Gergő, ezt nem fogom megszokni, soha.... :( :(

7 megjegyzés:

 1. Mind a két körmöd nagyon tetszik, főleg a piros.
  Annyira jó olvasni, hogy ennyire örülsz neki és tetszik. :)
  De, de, de, csináld csak, nincs olyan lehetőség, hogy elrontod. :)
  Gergő nemsokára hazajön megint, édes lesz a viszontlátás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyelőre piszkozatba firkálom a gondolataim, hogy véletlenül se rontsak el semmit se. :) Majs szépen át fogom vezetni a naplóba! :)
   Nagyon várom már, hogy itthon legyen velünk! :(

   Törlés
 2. Pancsi örülök, hogy jól vagytok, és otthon tevékenykedsz, valamint sétálsz, mozogsz is.))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem,igyekszem. A kerékpározás már nem igazán kényelmes, így be lett parkolva a garázsba, pihenőre ítéltetett, de nem baj. A kislány az első. :)

   Törlés
 3. Szép köröm :) Én a 7. hónapig dolgoztam, aztán maradtam otthon. Bár még tudtam volna dolgozni, de annyira hülye volt a főnököm, hogy miatta inkább táppénzre mentem. Végül is nem bántam meg, jó volt otthon kicsit kettesben a babával, szép nyugodtan ment minden otthoni dolog. Érezd magad jól, pihenj sokat, foglald el magad, mert ha meglesz a pici akkor amíg ki nem alakul a dolog nem nagyon lesz. :) Ezt én sem hittem el egyébként, azt hittem mindenki túloz, de tényleg úgy éreztem én is, hogy kevés a 24 óra mindenhez. :) Szép napokat, puszi.

  VálaszTörlés
 4. Na a fele lemaradt: szóval érezd jól magad és pihenj sokat, mert ha meglesz a babóca nem nagyon lesz időd másra. Igy értelmes :D:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)
   Szívesen dolgozgattam volna még én is, de Luca közbeszólt. Valahol talán nem is bánom igazából. Csak rossz így most külön, minden sokkal nehezebbnek tűnik és bonyolultabbnak. De igyekszem mindent megoldani meg nem agyalni és kikapcsolni meg pihenni is! :)

   Törlés