2015. július 6., hétfő

Új lakás?????

ಠ_ಠ     ¯\_(⊙︿⊙)_/¯     (•ิ_•ิ)?     ٩(•ิ˓̭ •ิ )ง


Ezek a hangulatjelek (vagy mik) tökéletesen tükrözik a jelenlegi érzelmeimet. Tudni illik két és fél héttel ezelőtt megnéztünk egy kiadó lakást Parkstettenbe, ahová járok dolgozni. A főnökasszonyom ismeri a tulaj édesanyját és így került a tudomásunkra ez a lehetőség. El is mehettünk, jól meg is néztük. Tetszett mind a kettőnknek, vagyis hármunknak, mert A. (főnökasszony) is elkísért minket. Aztán jött egy hosszú csend és nem kaptunk semmilyen információt. Mi nem erőltettük a dolgot. Gondoltuk, nem szívesen adják ki más nemzetiségű párnak, nem ismernek minket eléggé, nem tudják milyenek is vagyunk. 

A. érdeklődött, majd kiderült, hogy lehet eladják, így megnézi pár esetleges vásárló is, ezért nincs még döntés. Gondolkoztam rajta, hogy azért nem szívesen költöznék egy olyan lakásba, ami eladó és mutatják majd másoknak a mi berendezésünkkel és aztán eladják a fejünk felől és mehetünk,amerre látunk. Kiderült, ha kiadják, akkor nem lesz eladó. Hát, akkor jó. 

Ma reggel, vagyis délelőtt, nem régen jött egy üzenet A.-tól, hogy miénk a lakás. 
Hm, nem tudom mit érezzek. Örülök neki valahol, csak most még nem annyira. Költözni kell. Pakolni. Cuccolni. 

Biztos, hogy jobb lesz, mint itt. Főleg, hogy majdnem egy árban van a kettő és az új kétszer akkora, mint amiben most lakunk. Nem lenne portásunk sem, aki olyan nagyon szeret minket, mint amennyire nem. Lenne bolt, gyógyszertár, orvos. Van bicikliút, közel van minden. Sportpálya, szabadstrand....stb. 

Hm, lassan, lassan megbeszélem magammal, hogy nekünk ott jó lesz és elmúlik minden félelmem.

Sok dolgot kell majd elintézni. Látom előre, hogy ezekkel én fogok majd "bajlódni". Ehhez is fel kell kötnöm a gatyámat és valahonnan szereznem kell vagy 10 zsák türelmet is!

Egyelőre több információm nincsen. Holnap reggel megyek dolgozni és addigra A. is többet fog tudni. Addig megpróbálom összeszedni magamat ezen a téren.

Gergő jön haza este. Írtam már neki. Estére leülünk és átbeszéljük a dolgokat!