2015. április 13., hétfő

Forgalmi vizsga

SIKERÜLT A FORGALMI VIZSGÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem ez most akkora siker, hogy még mindig ezen kattog az agyam. (Mim? :D )
Pénteken 10.10-től volt a vizsga. Ugyanazt a vizsgabiztost kaptam, akit utoljára, így amikor meghallottam, hogy ő lesz, ott a helyszínen megállt az ütő bennem. Megijedtem, berezeltem, kész, végem. Az oktatóm nyugtatott, de kevés sikerrel járt.
Már az elején odaszólt nekem a biztos, amikor indulás előtt körbe kellett nézni az autót. Nem vettem fel, elengedtem a fülem mellett. Aztán irány a város. Körülbelül 30 percet autókáztunk, csináltam a feladatokat majd szólt, hogy menjünk vissza a közlekedésfelügyelethez. Vissza indultam majd miután megérkeztünk leállítottam az autót majd elkezdte felsorolni a hibáim. Szépen, lassan süllyedtem le az ülésben. Egyre jobban azt éreztem, hogy nem sikerült és már nőtt a gombóc a torkomban amikor végre meghallottam, hogy megfelelt a vizsgán, balesetmentes kilométereket kívánok!!!!!

Igazából olyan problémákat sorolt fel, hogy a piros lámpánál hamarabb betettem egyesbe a váltót és benyomott kuplunggal vártam a soromra. Várjam meg, míg sárga lesz és akkor váltsak.
Legyek határozottabb parkolásnál, mert be akartam állni balra hátra egy autó mellé, de a tulaja időközben kijött és nyitva hagyta az ajtaját. Akkor jó, hogy nem nyomulok már oda, be sem férnék. Hagytam. Szóvá tette.
Szakaszosan tekerem a kormányt.
Nem jól váltottam egyszer, behúzta hibának. Amennyire izgultam, örülök, hogy a többi esetben megtaláltam egyáltalán a váltókart. :D
Szóval apró-cseprő dolgokat sorolt fel.
Egyet éreztem komolyabbnak, amikor közel mentem el egy kerékpáros mellett. De mégsem annyira közel, hogy ez problémát okozzon.
MINDEGY! SIKERÜLT!
Most várok cirka 2 hónapot és a jogsit is a kezembe vehetem!
...Levágatom a hajamat....

Míg otthon voltunk, mert közbe már újra kint vagyunk, írtam a fodrászomnak, hogy el tud e vállalni. Szegény beteg lett, becsípődött a nyakánál valami és majdnem teljesen béna volt válltól felfele, így nem ígérte meg, hogy lesz helye nekem. Magamban már nem is bíztam benne, hiszen elég nagy fájdalmai lehettek szegénynek, nem is erőltettem.
Aztán egyik nap jött egy üzenet, hogy ha szeretnék még menni, akkor van csütörtökön egy helye.

Míg befestette a hajam, azon vacilláltam, hogy megmutassam e neki a lementett képeket és levágassam e. Aztán egyszer csak elővettem a telefonom és rá kérdeztem, tud e valami újdonságot csinálni a hajammal. Természetesen tudott. :) :)

Kicsit bebongyorította az alját, miután megszárította

Hátulról

Itt már két éjszakás a hajam. :D Kifeküdtem a göndörkéket majdnem

Itt már frissen mosva, magától megszáradva

Imádom az új frizurámat. A lehető legjobb döntés volt, hogy levágattam.
A színe minimálisan tér el a sajátomtól, így nem lesz lenövésem, de szép fényes és friss.
Kihoztam a hajvasalómat, mert megmutatták, hogyan tudom majd megcsinálni a hajam, ha megyünk valahova, vagy csak változatosságra vágyom. :)
Nem bánom, nem én!!!!!!!!!!!! :) :) :)