2015. szeptember 27., vasárnap

Tekerj és fotózz!

Igen, ma is tekertem.
Ma is 20 km-t. Nem egyedül mentem ma. Volt társaságom. Gergő személyében, kölcsön kerékpárral jött. Jó volt, de jobb egyedül. Most jobb!

Kattintott rólam 2 képet.


Aztán kattintottam én is pár képet! 


Holnap is megyek tekerni. Hogy merre? Ahogy sikerül!

Hogy segìt-e? Még nem tudom. Várakozom!
8 megjegyzés:

 1. Hogy te milyen vékony vagy! Emlékszem jó pár hónapja írtad, hogy jó lenne fogyni vagy életmódot váltani. Hát jó sokat lepasszoltál, bárhogy is csináltad. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, sikerült jó pár kilót ledobni, aminek nagyon örülök. Most igazán nőnek érzem magam, bár azt hiszem van olyan, akinek annyira nem tetszik, de hát azokkal nem foglalkozunk! ;)
   Életmódváltás és szénhidrátszámolással sikerült egyébként! :)

   Törlés
  2. Éppen kérdezni akartam :) Én is így csinálom, de én lassan mert néha elcsábulok :D

   Törlés
  3. Az igazság az, hogy leredukáltam a legminimálisabbra a ch bevitelem, ami nekem azért sem volt nehéz, mert Gergőnek nagyon oda kell figyelni, mi az amit ehet és mennyit. Igazából innen indult ki minden, hogy cukorbeteg lett! Onnantól meg már lavinaszerűen jött minden. A mozgás is bekerült most a képbe, így megint más fordulatot vett a dolog.

   Mielőtt még pálcát törnek a fejem felett: eszem szénhidrátot, csak nem falok be mindent. Én is elcsábulok bizony és akkor jól meg is eszem azt, amit kívánok. Nem egyforma az emberek szervezete. Próbáltam fogyókúrázni, kalóriát számolni, tornázni, de nekem eddig ez a legjobb módszer! :)

   Törlés
 2. Nekem is a vékonyságod tűnt fel. A képek szépek, fotózz és tekerj tovább ♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a támogatásod!
   Igyekszem a lehető legtöbbet kihozni magamból!! ♡

   Törlés
 3. Én még mindig aggódom a súlyod miatt, de ezt már többször kifejtettem, és tudod, hogy miért. Amúgy csini vagy, és csak így tovább! :)

  VálaszTörlés