2015. augusztus 26., szerda

2015.08.01. East Fest- Évforduló ünneplés

Életemben először fesztiválozni indultam Gergővel és az öcsémmel!
27 évesen jött el nálam az a gondolat, hogy ha egy napig is, de fesztiválozóvá szeretnék válni. A közeli East Fest bizonyult erre a legalkalmasabbnak Mezőtúron. Több dolog is mellette szólt. Többek között, hogy Gyulától egy órányi utazásra van és könnyen megközelíthető. Másodsorban 3700 forintos napijegye megfizethető. Harmadsorban azért 08.01. mert a Brains lépett fel és Gergő régi vágya volt, hogy láthassa őket élőben. Persze én is kíváncsi voltam rájuk, na meg hát az előttük fellépő Hősökre is egyaránt. Mivel közelgett a 10. évfordulónk (igen, 10, még gombócból is sok, tudom), így gondoltam ez lesz az ajándékom Gergőnek és magamnak is persze. Az öcsém meg egy kis bónusz volt nekünk aznapra! <3


Gergő sok éven át járt fesztiválokra. A Szigetet is megjárta párszor, East Festen is tanyázott már és ha az emlékezetem nem csal, mintha a Voltra is eljutott volna,talán. Így neki nem volt idegen ez a környezet. Nagyon élvezte és láttam rajta, hogy borzasztóan jól érzi magát. Az öcsém egy kicsit rappelt a Hősökkel, majd megkereste a barátait, így ketten maradtunk a várva várt Brains koncertre.

A Hősökből csak ketten jöttek el. Hála az égnek Eckü volt az egyik. Eléggé kedveljük, mint ember, bár élőben sosem találkoztunk még vele. Hatalmas élmény volt látni őket ugrabugrálni, kezet lengetni és vetkőzni is. :D Eckü megszabadult a pólójától, de biztosan azért, mert nagyon melege volt. :)
Sok számot tudtunk velük együtt énekelni és nagy örömömre eljátszották az Enyém vagy című dalukat is, amit nagyon szeretek. De, Gergőnek is szerencséje volt, mert a Szó fel is elhangozott Deego-val.

A Hősök után Akkezdet Phiai léptek a színpadra. Ez idő alatt körbe jártuk a fesztivál területét végig, hogy megnézzük hol, milyen zene szól és milyen a hangulat.
A nagy színpadon a Depresszió pengette a húrokat, előttük pedig a Tancsapda csapott egyet oda.

Végül 11 óra után nem sokkal megjelentek a Brains technikusai és elkezdtek szerelni. Egy kisebb-nagyobb várakozási idő után nekikezdtek és az egészet mondhatni végig tomboltuk Gergővel. Persze nem a tömegben ugráltunk, hanem kicsit a szélén táncoltunk, vagyis nem tudom minek mondható ez a mozgás, amit ilyenkor csinál az ember. Ehhez a zenei stílushoz egyébként a fiatalok különleges táncot lejtenek. Nagyon tetszik, de mi nem tudunk így mozogni, bár, lehet kis tanulással elsajátítható. :)

Egyszerűen csak élveztük a zenét, a tömeget, a fényeket és nem is gondoltunk arra, hogy hajnali 3 óra lesz mire hazaérünk és aznap indulunk vissza Németországba, ahol költözés vár ránk és hivatalos ügyek intézése. Hogy újra munkába kell állni és visszarázódni a mókuskerékbe. Csak énekeltünk, mosolyogtunk egymásra és néztük Columbo-t. Imádom a hangját, nem hétköznapi.

Kedvenceim:

Blazing

Ladies Obsession

Blood Pressure


És azért ez sem egy rossz dal, sőőőőt

Na, de nem teszem ide be az összes számukat, mert nem lenne elég a hely! ;)


Mondhatni, hogy a két hét alatt, amíg otthon voltunk, ez volt a legeslegjobb napunk, ha rangsorolni kellene, de nehéz ügy.
Ugyan, Romániában is jártunk, sok mindent láttunk, de ez mégis másabb, mint egy nyaralás.
Pestet is bevettük egy napra, de az a barátokról szólt, az odafigyelésről, kirándulásról.

Mindenhol nagyon nagyon jól éreztük magunkat, mert minden helyszínnek meg volt a maga jellegzetessége, minden hely szólt valamiről, ami nekünk örökre megmarad és emlékezni fogunk minden percére.

Életem legaktívabb és egyben legklasszabb két hete volt ez!!! Annyi emléket gyűjtöttem össze, hogy azt se tudom, merre áll a fejem.
Még mindig libabőrös leszek, ha bármelyik mozzanatunkra gondolok is.
Imádtam minden egyes percét!

2 megjegyzés:

 1. Messze nem a Ti korosztályotok vagyok, de nagyon jó zene!!!!!!!!!!!!))
  Köszi, hogy megosztottad!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már megérte akkor, hogy kitettem ide őket!
   Örülök neki, hogy tudtam újat mutatni neked! :)

   Törlés