2015. július 16., csütörtök

Készülődés haza/Költözés

Pénteken délután szedjük a kis cókmókot és 5 hét után indulunk haza 2 hétre!


Nagyon várjuk már. Mind a ketten eléggé ki vagyunk merülve, mind fizikailag, mind lelkileg.
Az utóbbi napokban erős volt a honvágy is, amire a kissé borongós, bekuckózós idő is rányomta a bélyegét. Ma gyönyörűen süt a nap és már csak egyet kell aludni, ami nagyon feldob minket! :)

A kinti, új lakásunkat tegnap előtt megnéztük újra. Megkaptuk a kulcsokat, megírtuk a szerződést. Tegnap voltam bankba, mert számlát nyitottam és biztosítást kötöttem a lakásra és benne a saját tárgyainkra, illetve a kerékpárokra is, mert ez itt elég komoly követelmény.
A bankba szó szerint körül rajongtak. Nagyon kedves volt mindenki, még az igazgató is bemutatkozott nekem. Egy órát voltunk ott, de sikerült mindent elintézni.
Kaptunk édességet és állandóan kérdezték, hogy nem szeretnénk e egy kávét inni vagy bármi mást. Kicsit furcsán is éreztem magamat, néha kellemetlenül. Meg kell szoknom még, hogy itt így bánnak az emberekkel, főleg azért, mert egy városba fogunk költözni, ahol lesznek szomszédaink is többek között. A főbérlőnk is hasonlóan jószívű és barátságos, mint a főnökasszonyom. Szerencsénk van idáig, úgy érzem most.

Szólni kell majd még annak a kedves, aranyos, emberszerető és segítőkész portásnak (egyébként reped a plafon ettől a sok hazugságtól), hogy kőtőzünk! :D


Talán ő most már az egyetlen olyan ember, akivel nincs jó kapcsolatunk. De, pár nap és ez is megszűnik!!!! :D


Jelenleg dobozok és edénykupacok között lépkedem. Egy pár dolgot már most átviszünk a lakásba. Ugyan majd csak 3-án költözünk be hivatalosan, de engedélyt kaptunk az átpakolásra. :)
Este ha Gergő végez, akkor vacsorázik és ami befér az autóba kényelmesen, azt elvisszük. A többi marad, amíg nem jövünk vissza. Nem kapkodom, csak szépen, lassan, komótosan, átgondolva készülődök.

Délután pedig a hazautazáshoz pakolok össze. Szépen beosztom a mai napomat.Holnap megyek dolgozni. 1 órakor végzek, jövök haza. Még összepakolom, amire szükségünk lesz. Készítek szendvicseket, kávét főzők, majd jön Gergő is és indulunk haza!!!!


Valószínűleg nem lesz most egy jóóó pár napig bejegyzés, nézzétek el nekem! :)
Fogok sok sok képet készíteni a nyaraláson és hozok majd beszámolót is nektek mindenféleképpen!

Akik nyaralnak most, azoknak kellemes időtöltést. Akik dolgoznak, nekik nagyon jó munkát kívánok!

Legyen nagyon szép napotok!

Ölelés!

5 megjegyzés: