2015. május 8., péntek

Mert grillezni nagyon jóóó

Most már nem csak kint, hanem bent is tudunk grillezniiiii!!!!
Volt egy kis félretett pénzem és sétáltunk a Kauflandba itt kint és megláttuk őt, akciósan:
Akkor nem volt nálam a pénz, így izgultunk, hogy mire megyünk legközelebb, legyen még belőle, mert csak kettőt láttunk. Nagy szerencsénkre meg volt még az egyik, így haza is jött velünk. Még aznap ki is próbáltuk és bele is szerettünk. Minden finomságot el lehet készíteni rajta. Sok sok ötletet olvastunk a neten, mint például a tükörtojást is meg lehet "sütni". Pár dolgot mi is pakoltunk már rá, mint csirke és pulykamellet, camambert (amit egyszerűen imádok így), gombát, cukkinit, paprikát (amiért viszont nem rajongok annyira), virslit.

Tegnap esti vacsoránk

Szeretnék majd halat is sütni rajta, mert mostanában valahogy egyre többet jut az eszembe, szívesen ennék.

Olyan ínycsiklandó szendvicseket is készítenek ilyen grilleken, hogy egyszerűen összefut a nyál a számban:Szendvics ötlet 
Nem is kell hozzá semmi különleges hozzávaló.
(Szeretem az Apróséf honlapját, mert képpel is illusztrálja a menetet, ami kifejezetten nekem való!)


Szóval, most nálunk ő a kis kedvenc, de tudom, minden csoda három napig tart. Viszont, bármikor elő fogom tudni venni, ha esetleg eszembe jut az a mennyei sajt. :D

Ez pedig a tegnap esti adaghoz a pita. Nem tudtuk megtölteni a fenti jóságokkal, így mellé falatoztuk. Gergő is eheti, mert teljes kiőrlésű búzalisztből és zabpehelylisztből készült!
Volt még mellé tartármártás és egy kis kukorica is.


Ma pedig paprikás steak készül majd, mert kaptuk ajándékba és nem fagyasztottam le, hanem estére rádobjuk a grillre. :)

Nektek van kontakt grilletek? Mit készítettetek már rajta?

2 megjegyzés:

  1. Én tavaly már majd nem vettem egyet, de férjem lebeszélt róla, mert szerinte nem jó. DE szerintem meg igen és látom Szerinted is, úgy hogy most adtál egy löketet, hogy megint nézegessek egyet és talán eljutok oda, hogy vegyek is! :) Csuda guszta dolgokat kreáltatok össze! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megéri mindenféleképpen, mert nem kell zsiradék sem. A mosogatással két perc alatt meg vagyok és tényleg szinte mindent rá lehet tenni. Ma este például halak landolnak majd rajta. Végre. :)

      Törlés