2015. május 5., kedd

Hazalógtunk

Múlt héten Gergő egyik este úgy jött haza, hogy beszélgetett a fiúkkal a műhelybe és azt mondták, hogy május elsején és másodikán nem lesz munka, így úgy döntött, hogy akkor április 30-án irány haza egy hosszú hétvégére. Egy feltételt szabott nekem, hogy ne mondjam el otthon. Meglepetések leszünk.

(Nagyon nehéz úgy meghatározni a jövés-menést, hogy jó legyen. Sok ünnep van itt kint, amikor nincs munka és az ember ilyenkor szívesen hazamenne. Így is lesz még két nap ebben a hónapban, amikor nem kell dolgozni menni és ebből az egyik hétfőre esik, így lesz még egy hosszú hétvégénk, de majd kitalálunk valamit!)

Csütörtökön hajnali 1-kor kipattantunk az ágyunkból és elindultunk haza, Gyulára.
Nagyon jó volt az utunk, mivel ilyenkor elég kevesen jönnek mennek, leszámítva a kamionokat.
Hazaértünk, kicsit pihentünk, ebédeltünk és irány meglepni a családtagokat. Olyan nagyon jól sikerült, hogy a nővérem és édesanyám kicsit még pityeregtek is. :)
Zsombor pedig most lett fél éves, így a kis bulijából sem maradtunk ki.

Nővérem készített csokitortát

Édesanya pedig citromosat


Gergő megmasszírozta a kis tappancsát. Csak úgy tartotta a lábát neki :)

Ezt a kis játékot kapta, mert most már bizony unatkozik. Csörög, zörög, zenél, csipog, így aztán el van vele rendesen

Ez a két kép pedig a kedvencem <3Ha már otthon voltunk, akkor megcsináltattam a jogosítványomat, így mire hazamegyünk legközelebb, addigra ott fog várni az asztalon. :) 

Tárcsáztunk is szombaton délben. Gergő nagyon ki volt már éhezve rá. :)

Biciklizni is eljutottunk, ha csak egy fél órát is, de felpattanhattunk a kerókra és mozoghattunk végre. A jó idő miatt most már még jobban várjuk, hogy mehessünk haza, mert nagyon mehetnékünk van.

Kicsit rendet raktunk a garázsban is, otthon. Segítettem Gergőnek szortírozni. Én pedig ruhákat szelektáltam, amiket oda ajándékozok majd valakinek. Egy használt, de jó állapotú ülőgarnitúrát már elvittek tőlünk. Jó érzés adni, tényleg. 

Moziba nem jutottunk el. Gergő megnézte volna a Halálos iramban új részét. Kicsit sajnáltuk is, de ennyi idő alatt nem lehet megváltani a világot, igaz? :)

Nagyon gyorsan eltelt ez a 4 nap, ami ugye nem is igazán 4 nap, mert csütörtökön 10 óra körül érkeztünk meg és vasárnap 10 órakor már indultunk is vissza. 
Mindenesetre nagyon feltöltött mind a kettőnket, annak ellenére, hogy a határ után már szinte végig esett az eső visszafele. Ez most már alább hagyott és bár nincsen 25 fok, de igyekszik az időjárás. 

Most 4 hetet maradunk, aztán 10 napra megyünk haza. Utána pedig majd július végén megyünk újra, akkor viszont két hétre, mert megyünk nyaralni Romániába. Nemsokára itt van már, nemsokára!! :)

5 megjegyzés:

 1. Nagyon aranyos a kis legény. Merre jösztök Romániába?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen! :)
   Tusnádfürdő és környéke lesz a cél! :)

   Törlés
  2. :) akkor a környékünkre jössz. Közel lakom Tusnádfürdőhőz :)

   Törlés
  3. A fesztivált meg fogjátok látogatni??? :)

   Törlés
  4. A Tusványosra gondolsz? Biztos kimegyünk majd valamelyik koncertre :)

   Törlés