2015. március 27., péntek

Fodrászkodás-segítsetek

Egy jó pár napja foglalkoztat a dolog, hogy szeretnék másik frizurát. Akár rövidebbet, akár más színűt is, persze az ízléses határok között. Nem akarok sem kirívót, sem pedig megbotránkoztatót vagy esetleg szőkét.

Az én hajam nem hétköznapi és sok fodrász frászt kap tőlem. Egy ideje nem voltam már. Amíg jártam, addig csak vágtak a végéből meg ki lett egyenesítve és ennyi. Ritkán volt melír meg pár árnyalattal sötétebb vagy világosabb.

Tudom, nem sok mindent lehet kezdeni vele, de unom szegényt. Hiába szép és hosszú meg göndör, amikor mindig össze van fogva vagy fel van bubizva a fejem tetejére. Változás kell az életemben.

Abban is szívesen benne lennék, hogy mondjuk teljesen rábízom magam a fodrászra és a tükröt is letakarják és csak a végén láthatom magam, na de ki az aki bevállal ilyesmit???

Próbálok keresni otthon egy ilyen vállalkozó szellemű fodrászt, aki hátha, hátha, de nem fűzök hozzá nagy reményeket!

Megmutatom a hajam:
Itt egyenes volt meg rövidebb kicsit (azt hiszem)

Ezek a képek tükrözik a mostani állapotát a legjobban.

Mi az, ami tetszene?
Ilyen például:Na és itt jön az, hogy a "Te hajadból nem lehet ilyet csinálni!" Annyiszor hallottam már ezt, hogy a falra mászom tőle. Igazából már mindegy, hogy mit csinálnak a hajammal csak csináljanak vele valamit!!!!!!
Segítsetek kérlek, mi az, ami nekem jól állna vagy egyáltalán mitévő legyek? Kihez forduljak segítségért vagy hol böngésszek valami ötlet után??2 megjegyzés:

 1. Hát fodrászt nem tudok, magam is keresem és még nem találtam olyat, mint volt ezelőtt vagy 15 éve . (sajnos ő már nem dolgozik) De rengeteg frizura képet találsz a pinteresten , hátha...:) Egyébként nekem így is tetszik a hajad ha változás akkor keress valami más színt neki. Én mindig göndör hajat szerettem volna, irigy vagyok:)

  Mondjuk ezekből valamelyik??

  https://www.google.hu/search?q=hajsz%C3%ADnek&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=UD0WVdXTH4OaygPQvoGIDQ&sqi=2&ved=0CB4QsAQ#tbm=isch&q=barna+hajsz%C3%ADnek+%C3%A1rnyalatai&revid=466721716

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm szépen a linket!
  A csokibarna szín kifejezetten tetszik.
  A bob fazont ajánlották nekem ma. Elvileg az én hajamból is lehet olyat vágni. Hát, hétfőn írok a régi fodrászomnak és látjuk, mi lesz!
  Köszönöm szépen mèg egyszer!!!!!! :) :* ♡

  VálaszTörlés