2015. január 28., szerda

Barátnőzés-betegség-vezetés-sütés

Ismét eltűntem, de hát ha az ember lánya itthon van és nem kell munkába menni, minden dolgot szeretne pótolni, ami kimaradt illetve mindent megcsinálni, ami csak eszébe jut.
Körülbelül még két és fél hetet vagyunk itthon, aztán irány vissza. Vegyesek az érzelmeim és nagyon szélsőségesek. Egyszer azt érzem, hogy kizárt, hogy én vissza menjek. Maradok itthon, megyek Pestre vagy minden más opció kiváló, csak ne kelljen vissza menni. Aztán nyugodtan konstatálom, hogy jó, akkor még ennyi idő van hátra, be kell még vásárolni, össze kell majd szedni a gondolatainkat, mit vigyünk vissza és mi, hogy legyen. A mai napra az utóbbi lesz a jellemző.
Közben persze azért körülöttünk is zajlik az élet.

Eljöttek hozzánk Dóriék!!!! Ez az egyik legfontosabb esemény az utóbbi időben. Egy szombati napon felültek a vonatra és meglátogattak minket! Olyan jó volt újra találkozni. Igen, újra. Tavaly találkoztunk már, mi ketten, csajok. Viszont most bevontuk a férfiakat is! :) :) Megnéztük a Gyulai várat, a Kézműves Cukrászdát, sétáltunk egy jó nagyot a városban, aztán kicsit boroztunk, iszogattunk itthon.
Gyula nem nagy és a látnivaló sem sok, de mi nagyon jól éreztük magunkat és nagyon örültem neki, hogy eljöttek ide! Már tervezgetjük a következő alkalmat, amit már nagyon várok!!! Közös kép sajnos nem készült, de ami késik, nem múlik!
Aztán jön a legkellemetlenebb időszakom, aminek még a végét taposom. Beteg lettem, de nem is akárhogy. Beleesetem ebbe a fertőző, influenzás járványba. Múlt héten arra keltem, hogy nem kapok levegőt és borzasztóan fáj mindenem. Gergő össze kapart annyira, hogy el tudjunk tekerni az orvoshoz. (A cipőmet sem tudtam bekötni) Kaptam antibiotikumot, köptetőt. Miután hazaértünk, lefeküdtem, ugyanis a két könyököm, a derekam és a hátam annyira fájt, hogy nem bírtam állni. Emellé társult a mellkasi fájdalom minden levegővételkor. Egész nap aludtam, de sűrű felkeltem, mert sehogy sem volt jó. Másnapra ezek a fájdalmak mind elmúltak, de annyira gyenge voltam, hogy továbbra is feküdtem. Jött a köhögés és vele együtt újra a mellkasi fájdalom. Most már csak náthás vagyok, de köhögök még és sajnos úgy néz ki, hogy Gergő is beteg lesz. Most már csak arra kell vigyázni, hogy én ne kapjam vissza! :(

Tegnap volt a következő lépcső a jogosítvány felé. Elérkezett az egészségügyi vizsgám ideje. 8-ra lehetett menni gyakorolni, de nem indultam el, mert nem éreztem jól magam annyira, hogy abban a kis teremben, annyi emberrel össze zárva legyek. Így is végig köhögtem a vizsgámon is.
10-kor mentem be. Volt még egy kis gyakorlás, aztán délig semmi.
Majd megérkezett a vizsgabizottság és kettesével hívtak minket be a választott párunkkal.
Az újraélesztés és a stabil oldalfektetés volt a beugró a vizsgára.  Utána húztam egy papírt, amin rajta volt egy A és egy B tétel.
Gépjárműbe szorult sérült a bal alsó karját fájlalja, a karon sebzett felület, ahonnan szivárog a vér. Mi a teendő?
A másik pedig a sokk fektetés volt. Csak el kellett mondanom.
2 perc volt az egész szerintem. Így ez is kipipálva!
Február 9-én lesz a forgalmi vizsgám és kész. Várom már!Tegnap előtt pedig sütöttem. Hiányzott a konyhai serteperte. Kinéztem már hetekkel ezelőtt egy diabetikus kakaós és fahéjas csiga receptet a neten. Meg is vettem hozzá mindent, de aztán elfelejtettem. Így, mivel kicsit unatkoztam, igen szoktam, eszembe jutott és neki is ugrottunk. Nagyon jól sikerült, nagyon finom és egészséges is persze. :)

Ma megyek vezetni, egy hét kihagyás után.
Jó lenne a szüleimmel is találkozni, de anyukám délutános, sokáig dolgozik, utána már nem akarom zavarni őket, így lehet elmegyünk moziba.
A múltkor megnéztük az Elrabolva harmadik részét és az előzetesekben láttuk a Blackhat meg a Mortdecai bemutatóját és mind a kettő tetszett nekünk.

Láttátok már valamelyiket? Nem tudunk dönteni!  :)


2 megjegyzés:

  1. Gergő és a köcsögölés. XD :D:D:D
    Annyira jó volt!!!! – már rakosgatom a puzzle-t. :)

    Jobbulást, a vizsgához még egyszer gratulálok!

    VálaszTörlés