2014. szeptember 3., szerda

Augusztusi nyaralásunk

Tesómékkal terveztük az idei nyaralást, de sajnos ők nem tudtak csatlakozni hozzánk így július utolsó napján, hajnalban a nyakunkba vettük a kis motyónkat és elindultunk Németországból hazafele. Vagyis csak félig hazafele, mert megálltunk a Balatonon. Sikerült gyorsan az utolsó hetekben még szállást is foglalnunk. Tihanyra esett a választásunk, mert onnan mindig jó emlékekkel jöttünk el.
Barackvirág Panzió volt a neve a szállásnak, ami egy gyönyörű nagy ház, több, külön álló apartmannal.
Nagyon szépen berendezett és igényesen kialakított volt a mi részünk. Mutatok pár képet, a saját honlapjukról belinkelem ide nektek:

A tulajdonos nagyon kedves volt és nagyon jól éreztük magunkat ott. Kényelmes volt az ágy is, ami a hosszú út után nekünk kicsit fontosabb volt. :)

Képekben mesélem el nektek, hogy milyen volt a 4 napunk a Balatonon! 

Levendulás ásványvizet ittunk, ami nagyon nagyon finom!

Tihanyi Apátság mellett

Veszprémi Benedek-hegy

Tudok én is grimaszolni, ha kell :D

Mindig csak a kaja! Nagyvázsonyi Várcsárdában

Legfinomabb borlelőhely, Balatonszőlősön a Kapolcsi Családi Pincészet

Balatonfüreden a Tagore sétányon egy kis láblógatás :)
Itt döntöttük el, hogy megmártózunk majd a strandon, mert kellemes volt nagyon a víz.


  
Szerelem

Tihanyi, esti sétaBadacsony


Házi sörike

Házi limonádé

Nagyon jól éreztük magunkat, viszont utólag bele gondolva, mennünk kellett volna azonnal haza, mert itt már Gergő nem igazán érezte jól magát. Beteg nem volt, de eléggé fáradékony volt, meg itt egy két képen látszik, hogy nagyon vékony. Sajnálom, hogy nem voltam erőszakosabb és nem mentünk inkább Gyulára. 
Mindezek ellenére nagyon jól érezte magát, élvezte az egészet és jókat evett, jókat aludt. 
Nem messze a szállástól volt egy piac is egy péntek reggel. Házi készítésű termékeket árultak, szappanokat, süteményeket, kolbászokat, lekvárokat és minden finomságot. Békéscsabaiak is voltak, odaléptünk hozzájuk pár szóra és egy kis kolbászkóstolóra is. Nagyon tetszett ez a piac, mindent végig ettem volna (kivéve a szappanokat).  :)