2014. december 15., hétfő

Karácsonyi D.I.Y. és ajándékok

Nálam elérkezett az idő az ajándékok becsomagolására és a mézeskalácsok elkészítésére.
Csütörtökön 1-kor indulunk haza, így aznap mi már ajándékozunk itt kint. Kisebb, apró ajándékokat, kedvességeket tartalmaznak a csomagjaink. Régen nem szerettem/tudtam csomagolni. Azonban, amikor otthon dolgoztam, egy udvarban volt a munkahelyem, ahol a szomszéd üzletbe sok időt töltöttem és ott nagyon szépen csomagoltak. El lestem ezt azt és azóta már sima ügy a csomagolás! :)
Jöjjenek a képek!

A bal oldali, hátsó dobozban fürdősó van, még hozzá terápiás jellegű. Anke nagyon szereti őket. A tetején levő szaloncukor csomagolásban 2 db szívecske alakú gyümölcsös fürdőgolyó lapul.
A jobb oldali össze vissza csomagban szaloncukrok vannak valamint Melba és Párizsi kocka csokoládék a gyerekeknek.
A legelső dobozban pedig titok van, Az is titok, hogy kié! :PA következő képen egy újrahasznosítást láthattok. Hatos sörös dobozt fedtem be csomagolópapírral és használtam fel az ajándékok tárolására.


A dobozban pedig egy üveg vörös bor van. 3 üveg magyar sör. Ez Anke férjének megy majd.
Az egyik fakkban még található piros arany, édes és csípős változatban, valamint gulyáskrém.
A hatodik fakkba pedig belecsusszan majd a szaloncukor formájú csomag is.

Végül, de nem utolsó sorban a mézeskalácsok

Nyersen, sütőre várva

Kisülve

Az ajándékdobozban

Még nem teszem rá a tetejét, puhuljon csak még egy kicsit! Nagyon finom, könnyű elkészíteni és gyorsan meg vannak. Érdemes volt hozzá fogni. Gergő is segített. Nyújtotta, gyúrta a tésztát mindazok ellenére, hogy nem ehetett belőle, mert cukorral és fehér liszttel készültek. Egy csizma orrot azért lecsípett, csak a minőség-ellenőrzés végett! :)

Most már csak a pakolásra kell koncentrálnom és arra, hogy jól teljen el még ez a 3 nap! :)


(Ui.: Éppen az előbb hajítottam ki a díszítésnek való mázat zacskóstul, mindenestül együtt, mert annyira felmérgeltem magam, hogy úgy döntöttem, hogy nem díszítem ki őket. Mi nem eszünk belőle, ajándékba megy mind, így majd az új tulajdonosa kipingálja, ha akarja.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése