2014. szeptember 18., csütörtök

Szedjél hangyát, ingyen adják!

Nem, nem vagyok egyáltalán ideges! :)
Ez jutott az eszembe ma délelőtt, amikor kinyitottam a gyöngyfűzős dobozomat és megpillantottam, hogy több zacskó gyöngy is önálló életre kelt és úgy gondolták, hogy jobb a zacskón kívül, mint benne. Igen, szétszóródtak. Meg mutatom, hogy hogyan.


A plusz poén az egészbe, hogy sötét zöld, fekete, sötét lila valamit fehér színű darabok kívánkoztak ki és persze, hogy nem egy fajta, hanem kisebb, nagyobb egyaránt csak hogy még élvezetesebb legyen a válogatás. És, igen, a végére a szemem is kiguvadt! :D :D

Egyébként fűztem is. Csináltam róla képet (eléggé puritán körülmények között, a lábamon), meg is mutatom, de nem tetszik. Egyelőre a dobozba landolt. Most keresek valami mást, hátha "megkívánok" még valamit! :)

Ui.: Ha esetleg valaki ideges lenne és nincsenek hangyák, akkor ez is egy tökéletes lehetőség a feszültség levezetésére! :) Tudom ajánlani! :)

6 megjegyzés:

 1. Tiszta Hamupipőke-érzésed lehetett. Nem irigyellek, én is válogattam már gyöngyöket, és éppenséggel nem tett jót a lelkiállapotomnak :-D

  VálaszTörlés
 2. Múltkor jártam úgy, hogy mire szétválogattam, sikeresen rosszul fogtam meg a dobozt, és borult benne minden. Kezdhettem elölről.
  Főzni szeretek, az kikapcsol, de a szedegetés-válogatás már kevésbé. :D
  Szép lett, amit csináltál. Ez is tetszik (kétlem, hogy lesz olyan, ami nem).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Még békítem magam vele!

   Törlés
 3. Nekem tetszik a kis virágocska amit fűztél. Vagyis hát nekem virág jut róla eszembe:)

  VálaszTörlés