2014. augusztus 14., csütörtök

Hármas típusú diabétesz

Kicsit elmaradtam az írással. Hétvégén kellett volna vissza utaznunk Németországba, de az élet ezt most máshogy gondolta. Gergőnél egyes típusú cukorbetegséget állapítottak meg, így ez most fontosabb mindennél. Egyelőre meg próbálom össze szedni magam, mert szüksége van rám. Együtt állítjuk össze az étrendjét, mérem a cukrát naponta négyszer és nagyon oda figyelek mindenre.
Egy cikket teszek ide be, ha van kedvetek olvassátok el.

Ha már kicsit jobb lesz minden, akkor fogok jelentkezni, mert sok mesélnivalóm van. :)

6 megjegyzés:

 1. Anyósom is cukorbeteg, rettentő szigorú diétára lett fogva, de azóta sokkal jobban van egészségileg. Az eleje biztos nehéz lesz, de együtt ügyesek lesztek és áthidaltok minden nehézséget :) Drukkolok nagyon!

  VálaszTörlés
 2. A króm nagyon nagy segítség még - az étrenden kivül is - ebben az témában!!! Amikor letisztulnak a dolgok bennetek, és beáll a rendszer - étrend, stb. - akkor nem lesz ilyen arculcsapós, mert az tud lenni sajnos, de jól együtt lehet vele élni, kitartás!!! Adri

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Utána fogok ennek járni mindenféleképpen! Köszönöm szépen!

   Törlés
 3. Kell a diéta, együtt megoldjátok. Van rá gyógytea is, sokan használják a cukor szintentartására

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kaptunk már egy zacskó teát, de még nem ivott belőle. Pontosan nem kaptunk még leírást róla, így majd a megfelelő információk után ki fogja próbálni!

   Törlés