2014. július 22., kedd

Ilyet szeretnék én is!

Tegnap előtt mászkáltam szokás szerint az Interneten és a következőre bukkantam:

"Egy kis segítséget szeretnék kérni kedves ismerőseim! Ma találtam a kertünkben egy szalaggal megkötött fehér lufit, a szalag végén egy képeslapot. A feladója egy ifjú pár, Szilvi és Zoli, az esküvőjük 2014.07.05-én volt, Zsana nevű településen (Kossuth Lajos út 66). Az esküvőjükön engedték a lufit, elrepülni és egy üzenetet küldtek, melyben kérik a megtalálót, hogy küldje vissza a képeslapot. Olyan rossz állapotban van a lap, hogy nem vagyok benne biztos, hogy vissza lehet küldeni... Ezért a facebookot kérem segítségül, és benneteket, ismerőseim, hogy minél több megosztással találjuk meg az ifjú párt és tudassuk velük, hogy a lapot megtaláltam és sok boldogságot kívánok nekik. Ha jól gondolom, Zsana kb 150 km-re van Fegyvernektől, ezért bátran kívánhatom nekik azt, hogy annyi boldog évet töltsenek el együtt, ahány km-t repült a lufijuk! Megosztásra fel! Köszönöm a segítséget!"

Ha férjhez fogok majd menni, akkor szívesen tennék én is ugyanígy, csak tanulva az ő esetükből, valami időjárásálló tokot készíttetnék, hogy ne legyen semmi baja, ha esetleg hosszú útra megy. :)

Ti tudtok még ilyen különlegesebb dolgokat esküvő alkalmából?

6 megjegyzés:

 1. Jaj, de édes ötlet! :) Bárcsak tudtam volna erről, én is megcsináltam volna az esküvőnkön :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon tetszik! Azóta is ezen jár az agyam! :)

   Törlés
 2. Ez olyan kis kedves volt. Leírtam neked, amiket én ismerek, ezt spec. nem. :)

  VálaszTörlés
 3. Miért nem küldöd vissza nekik borítékban a képeslapot egy kis üzenettel, hogy megtaláltad? Ha már a címüket is tudod. Csak egy kérdés volt. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért, mert nem én találtam meg a képeslapot. Ez annak az üzenete, akinek a kertjében landolt a lufi. ;)

   Törlés