2014. március 21., péntek

Teleportáljunk

Most nekem igen erőteljesen a német könyv és füzet fölött kellene görnyednem, de egyszerűen nem megy a koncentrálás. Olyan szépen süt a nap kint, nyitva a terasz ajtó, jön be a friss levegő. Képtelenség így odafigyelni.
Ezért inkább leírom nektek, miről filozofálgattunk Gergővel és Gabival (legjobb barátnő/rokon).

Mivel ugye kint élünk, ezért igen sokszor honvágya támad az embernek. Ez egyszer jön, egyszer megy, de végleg sosem megy el, csak elcsendesedik néha. Előjön, ha édesanya finomat főz otthon, vagy csak eszünkbe jut valami otthonról.
Ilyenkor támad az embernek az az ötlete, hogy "nyitom az ablakot, küld a kaját fénypostán" vagy esetleg "munka után beugrok a teleportálóba és hazamegyek". Beszéltünk arról is, hogy akkor is használnánk, hogy ha fizetni kellene érte valamennyit. Aztán tovább gondoltuk, hogy jó jó, fizetünk érte, de biztos nem lenne olcsó, akkor meg elmenne az összes pénzünk az ide oda ugrálgatásra, szóval a végére megbeszéltük, hogy jó így ahogy van.
Azért mennyivel könnyebb lenne így a kinti élet. Minden este a saját ágyamban aludhatnék. Lehetne esténként találkozni a barátokkal, beülni valahova. Igaz? Milyen könnyű lenne!

Tudom, mi választottuk ezt. A mi döntésünk volt, hogy eljövünk otthonról és azt is tudom, hogy bármikor haza mehetünk. Beülünk az autóba és irány, de azért megvallom, nekem mindig hiányzik az otthon.
Jó hazamenni és most még szerintem a felénél sem tartunk. Április 17. Ez a bűvös dátum.

Kezdem igazán jól érezni magam amúgy. Jó a munkám is. Süt a nap. Reggel világos van már. A sok kis pici apró dolog, amire figyel az ember. :)

2 megjegyzés:

 1. Hozzám is teleportálhatsz harmburgerezni. ;)

  De jó, hogy a kis dolgokból merítesz erőt. Nekem is azt kellene. Ennek örömére, ma vagy nyolc órán keresztül a napon mászkáltam. :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megyek, megyek!! Jaj de jó is lenne!
   Akkor a D-vitamin szinted az eget veri! :)

   Törlés