2013. december 28., szombat

Másik eredmény

Tegnap el mentem a vér vételem eredményéért. Mellesleg hétfőn voltam és most lilul a karom rendesen. Jobb később mint soha. :)
Volt pár csillagos eredményem. Többek között a vérsüllyedésem, máj funkció,  cukor, koleszterin. A legaggasztóbb a cukrom sajnos. Valószínűleg mennem kell további kivizsgálásokra, cukorterhelésre ilyesmire. Hétfőn viszem az eredményeket a dokihoz. Utána majd mondja hogy mi kell. Remélem január 6-ig minden meg lesz, akkor megyünk vissza.
Rá jöttünk arra is hogy étkezési problémáim vannak így azóta mindenki piszkál, hogy egyek egyek egyek.... nagyon unom már és nem tudom hallgatni ezt. Sok türelemre és kitartásra van szükségem de igyekszem és csakis pozitívan.  :)  :)

Voltunk egy nagyot sétálni is tegnap délután. Nagyon jó idő van és kihasználtuk. :)

 Ez a kép pedig tesóméknál készült.  Kicsit el mentünk hozzájuk tegnap előtt este. :)

6 megjegyzés:

 1. Sajnálom, hogy nem lettek túl jók az eredményeid, de bízzunk benne, hogy ha kivizsgálnak mindent, akkor szépen rendbe hozzák a vérképedet. Az evést meg sajnos nem lehet egyik napról a másikra magunkra erőltetni. Apránként biztos tudni fogsz picivel többet enni, bár ahogy látom a képeken szerintem nagyon csinos vagy :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, holnap kiderül, hogy mi lesz. Most kicsit meg is fáztam, így biztos kikapok a dokitól. :/ :)
   Igyekszem az evés terén és jól haladok, azt hiszem. Köszönöm szépen.
   Azt már tudom hogy 50 kiló sose leszek :D :D :D

   Törlés
 2. Istenem, hogy mennyire édesek vagytok az utolsó képen! <3 A pulcsi továbbra is nagyon tetszik. Na és a legfontosabb: szorítok, hogy rendbejöjj hamar!!!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen!!!! :) :) :) :)

  VálaszTörlés
 4. Sajnálom, hogy rossz eredményket kaptál:( Remélem minden rendbe fog jönni, és hogy a családod addig se piszkál az örületbe azzal, hogy egyél, és hogy nem is tömnek halálra akaratod ellenére:)
  Az utolsó képen hihetetlenül aranyosak vagytok:) És a pulcsid! Ajj annyira tetszik, nekem is körbe kell néznem valami hasonlóan aranyos után:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rendben fog jönni, szeretném hogy rendben jöjjön! :)
   Köszönöm szépen! :)
   Nagyon tetszik a fazonja, ezek nekem valóak :P

   Törlés